Kennisbank:
Periodieke checks (webshop apk)
Geplaatst door Harm Wolterink, Last modified by Harm Wolterink aan 24 November 2017 12:01 PM

Net als je auto regelmatig een controle beurt krijgt heeft je webshop dit ook nodig.

Wij kunnen de volgende periodieke checks voor je doen, denk aan:

• Google check
    • Wordt de site nog goed geïndexeerd?
    • Wordt de xml sitemap nog goed ingelezen?
    • Worden de bezoekers nog goed gemeten in Google Analytics?
    • Worden de conversies nog goed gemeten in Google Analytics en Google adwords?
    • Zien we vreemde zaken in Google Analytics?
    • Is het conversiepercentage ok?
    • Werkt Google shopping nog naar behoren?
  • Snelheidscheck: Klik hier voor meer informatie
    • Hoe snel is de home, categoriepagina, productpagina en de checkout?
      • In Google pagespeed
      • Met externe tool
      • Visueel waargenomen
  • E-mail scan:
  • Server check
  • Koppelingen check
    • PSP check
    • Check van je kassa of ERP koppelingen
    • Andere koppelingen
  • Browsercheck
    • Bij deze check lopen we je site door en doen we testbestellingen in verschillende browsers en mobiele devices.
  • Securitycheck:
    • Heb je een werkend SSL certificaat?
    • Hebben de partijen waarmee je koppelt ook SSL?
    • Overzicht van diegenen die er toegang hebben tot de admin van je webshop?
    • Controle van de firewall op je server?
    • We laten de site eenmalig scannen door een externe security partij.

Voor al deze testen geldt:

• Je krijg van ons een rapport met daarin beschreven wat we gecontroleerd hebben en wat onze bevindingen zijn.
  • Voor de bevindingen zullen we aangeven hoe dit opgelost kan worden, en als wij daarbij kunnen helpen zullen we ook meteen een kosten inschatting hiervoor maken.

(6 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig